skip to Main Content

keeping it real

We zijn druk bezig met het verbouwen van de zolder tot mijn nieuwe Studio maar… wat een klus. We hebben al 4 keer eerder een heel pand ~zelf~ verbouwd, dus we zouden beter moeten weten, maar verbouwen als je al IN het huis woont, als je allebei ook nog eens heel druk bent met je eigen bedrijf en ‘hallo zomervakantie!’ ook nog even tussendoor is toch een ander verhaal. Wát een toestand, het schiet helemaal niet op. Ik snap dat dit, als je het in het grotere geheel bekijkt, maar iets kleins is. Maar goed ik zou geloof ik toch wel graag naar boven willen verhuizen, aangezien ik vrijwel de hele dag af en aan aan het werk ben. Ik zit nu in de woonkamer, je kan waarschijnlijk zelf wel voorstellen hoe dat dan gaat… Oei.

Aan de andere kant is dit ook een momentje van reflectie. Ik heb jaren een fantastisch winkeltje gehad middenin het centrum van Leiden, hierna kochten we een straat verder een woon/winkelpand. Na een paar jaar verruilden we de stad voor ons geboortedorp en verbouwden we een huis met een oude Bollenschuur tot een prachtige Studio. Maar… hoe te gek dit ook was, ik was werkelijk altijd aan het werk. Of gezellig aan de borrel, want de deur stond open dus iedereen liep spontaan naar binnen, waardoor ik weer tot diep in de nacht aan het werk was want tja… deadlines. ‘t Was een fantastische tijd maar het werd gewoon te gek.

Nu hebben we alles verkocht, we kochten een leuk jaren 30 huis in een mooie dorpsstraat (en passant kwam er plots nog een kindje bij, dat dan weer wel) maar het is hier fijn. Ik heb dat nog nooit meegemaakt, zoiets. We zijn normaal gesproken heel druk met van alles. En eigenlijk vind ik het wel prima zo (voor nu). Ik kom weer eens aan werken toe en dat maakt mij gewoon ontzettend blij. Ik vond het een interessant leermoment, ik heb mijn computer, iPad, pennen & potloden, mijn koptelefoon en mezelf en dat is genoeg.
Nou die wel die zolder nog even! (En daarna weer verhuizen. Nee hoor, grapje. Alhoewel?)

Back To Top