Bekijk alle kaartjes in 't echt in de 'Shop & Studio' in Noordwijk

format3

Patricia Maria

Patricia Maria is het papierlabel van grafisch ontwerper / illustrator Marieke Witke (1981). Marieke studeerde in 2003 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (KABK) en werkte een aantal jaren als ontwerper bij verschillende ontwerpbureaus.

In 2008 richtte zij Patricia Maria® op. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een volwaardig label met een uitgebreide collectie kaarten en ‘paper products’. Allemaal in een eigen frisse, herkenbare stijl.

Alle kaarten worden custom ontworpen (eventueel met de hand geïllustreerd), naar wens van de klant.
Zo krijg je altijd een kaartje dat écht bij jou past!

Ook is Marieke al 7 jaar leverancier voor Greetz.nl.

De Shop

In oktober 2010 werd de eerste ‘Shop & Studio’ geopend aan de Langebrug in Leiden. Een winkeltje met geboorte- en trouwkaarten van eigen label. Het was direct een enorm succes.

Eind december 2012 kochten Marieke en I. een oud (±1906), ruim woon- én winkelpand in de Doezastraat. Een winkelstraat in hartje centrum van Leiden, vlak bij de Pieterskerk. Na flink verbouwen verhuisde Marieke met Patricia Maria in juni 2013 naar dit nieuwe pand. Klanten, vrienden & collega’s liepen hier in en uit, het was een heerlijk drukke en gezellige tijd.

In april 2016 zijn Marieke en I. verhuisd naar Noordwijk, het dorp waar ze (toevallig) allebei zijn opgegroeid.

Op dit moment zit de Studio op een tijdelijke locatie: Piet Heinstraat 48, Noordwijk. Ondertussen wordt er HEEL hard gewerkt aan het nieuwe woon- werkpand in Noordwijk Binnen, wéér in de Douzastraat (nummer 33). Wederom een mooi oud (±1902) huis met een grote Bollenschuur er achter. De Bollenschuur zal straks de nieuwe Studio worden, hopelijk is rond maart/april 2017 alles klaar.

En verder…

Marieke woont samen met I., ze zijn mama’s van dochter River E. (geboren in mei 2012).
Met z’n drietjes leiden ze een gelukkig, creatief én vrolijk leven in hun bijzondere huis!